Selskaber
Hold Jeres fest med Danmarks smukkeste udsigt
Menuerne byder på flere forskellige muligheder, så I sammensætter selv Jeres arrangement, og vi vil gøre vores bedste for, at imødekomme specielle ønsker.
Menuerne kan variere efter årstiderne og vi bestræber os på at bruge friske lokale råvarer. Vi håber at de vil inspirere jer og kan danne grundlag for det videre forløb.
Selvfølgelig leverer vi også mad ud af huset.
Som noget nyt har vi også fået eget klaver, som I frit kan benytte efter aftale.
Velkommen og velbekomme
FORRETTER
Koldrøget laksefilet
m/ lun spinat creme og toast melberg
Rejesalat
m/ sprød iceberg og tomat concasse samt thousand island dressing
Butterdejsskal
med høns i asparges
Fløde legeret aspargessuppe
Klar gammeldags hønse-/oksekødssuppe
m/ kød og melboller
---
HOVEDRETTER
Braiseret kalvesteg
m/ bønner, gulerødder, waldorfsalat, surt og sødt, hertil hvide kartofler og skysauce
Gammeldags flæskesteg
m/ sprød svær serveret med rødkål, asier og franske kartofler,
hertil hvide kartofler og skysauce
Honningglaseret herregårdsskinke
m/ dampede broccoli, timian sauterede gulerødder, ovnbagt tomat
gratineret med mozzarella og grøn pesto, hertil pebberkartofler og flødesauce
Kyllingebryst omviklet med serano skinke
m/ sauterede rødløg og braiserede fennikel, hertil ristede kartofler
med pesto og græskarkerne
---
DESSERTER
Hjemmebagt brownies
m/ friske frugter og bailye is
Rådhuspandekager
m/ abrikospure og ristede mandelflager
Tove's æbletærte
m/ vanillie crème fraiche
Hjemmelavet flødeis
m/ nøddekrokant og nougattern, serveret med friske frugter
Dansk brie
m/ druer og hjemmebagte rugkiks
Letfrosset marzipan ruller
m/ abrikospure
---
Pris for 3 retters menu
380 kr.
FORRETTER
Ingefærrøget laksefilet
m/ små salater hertil sprød toast med tomat salsa
Tynde skiver af serano skinke
m/ tomat-løgkompot og brøndkarse
Italiensk brasaula
m/ marineret brombær i vanillie hertil pære i honning
Porcheret hellefisk i basikumcreme og blåmuslinger
Farseret rødtungefilet
m/ rukula og karsecreme hertil råsyltede rodfrugter
Letsaltet svinemørbrad
m/ små salater hertil krydret tomatpesto og ristede solsikkekerner
Blåmuslinger dampet i mørkt øl nibeøl
m/ langtidshævet brød med hvedekerner
Grønne asparges omviklet med røget skinke
hertil sauce hollandaise tilsmagt med citron
Strimler af kyllingefilet
m/ salater og sprødstegt bacon samt mild karrydressing
Ovnbagt laksefilet
m/ tzatziki og salat
Lun sesamstegt skærising i safranfløde
m/ marineret dild
Svampesuppe
tilsmagt med sherry
Kartoffelsuppe
m/ kartoffeltern og sprød bacon
Italiensk minestronesuppe
Ungarnsk gullashsuppe
Fransk løgsuppe
m/ gratineret ostebrød
Mild indisk karrysuppe
m/ urter og kyllingebryst
---
HOVEDRETTER
Rosastegt kalvecoulotte
m/ spinat timbale, dampede grønne asparges, rabarber i vanillie
samt rødløg i balsamico, hertil små krydderkartofler og skysauce
Helstegt kalkunbryst fyldt med soltørret tomat og bacon
m/ spinattimbale og ratatouille, hertil råstegte kartofler og kryddersauce
Fyldt unghanebryst med basilikum souffle
m/ rødløg i sur/sød lage, dampede grønne asparges, bondesalat med
vindressing, hertil pebberkartofler og cremesauce
Dansk svinemørbrad omviklet med bacon
m/ saltbagte rødløg, persillestegt pastinak, smørdampet broccoli,
hertil kartoffeltærte og skysauce
Dansk kalvefilet
m/ selleritimbale, dampede sukkerærter, ratatouille,
hertil kartoffeltårn og honning-svampesky
Baconstegt laksefilet
m/ tigerrejer, årstidens grønsager, hertil limekartofler og dildcreme
Rosastegt oksefilet
m/ dampede grønne asparges, fyldte tomater med krydderurter,
hertil trekant af kartoffeltærte og mild rødvinssauce
---
DESSERTER
Rødvinsporcherede pærer
m/ karamelliseret flan og vanillieiscreme
Pernodflamberede figner i lun brombærsauce
m/ vanillieparfait
Sprød karamelkurv
m/ hjemmelavet chokoladeis og friske frugter
Blommer med kanel og honning
m/ rørt vanilliecreme
Kraftig chokoladekage
m/ syrlig pure og friske frugter
Nougat mousse
m/ hjemmebagte grissini med nødder
Mandelkage
m/ safrancreme
Panna cotta
m/ rå marinerede bær
---
Pris for 3 retters menu
430 kr.
FORRETTER
Store tigerrejer
m/ strimler af rodfrugter og lime i sød chili
Terrin af vesterhavslaks
m/ dild marinerede krebsehaler, sprøde salater og pisket creme fraiche med krydderurter
Grilleret rødfiskefilet
m/ limecreme og langtidsbagte blommetomater
Roulade af hellefisk
m/ dansk stenbidderrogn og syrlig creme fraiche på citrus salat
Unghanebryst roulade
m/ kryddersouffle hertil honning marineret salater og rødløg i sur/sød lage
Fisketallerken bestående af 3 variationer af fisk
m/ sprøde salater, koriandercreme og karamelliseret citron
Grilstegte kammuslinger i limecreme
hertil friterede porer
Hummersuppe
m/ hummerstykker tilsmagt med cognag og urter
Cremet jordskokkesuppe
---
HOVEDRETTER
Helstegt oksemørbrad
m/ langtidsbagte tomater, svampe tilsmagt med cognac, spinatflan,
hertil pom royal og kraftig sauce demiglace
Krondyrryg
m/ vanillie brombær, pærer i honning, portobello svampe, baconstegte
bønner, hertil hvide kartofler og vildtflødesky
Berberie Andebryst
m/ ristede druer og valnøddekerner, butterdejsindbagt svampepate,
sukkerbrunede perleløg, hertil hvide kartofler og appelsinsky
---
DESSERTER
Lakrids cremebrulle
m/ vanillieis og chokoladenet
Trøffelkage og chokoladekage
m/ fragalite bund og ananas i vanillieis
Pavillon ChristiansMinde desserttallerken
m/ udvalg af lækkerier, parfait og frugter
Chokolademousse
m/ pistacie/appelsin krokant
Tallerken med udvalg af lokale oste fra ostemanden i vindblæs
Fragalite roulade
m/ nougat-orangecreme og vanillieis toppet med karamel
---
Pris for 3 retters menu
480 kr.
Buffeter
Aftales individuelt efter ønsker og årstider.
Udfyld formularen, så vender vi tilbage med et forslag til Jeres buffet.
I er også velkommen til at ringe på tlf.: 98 67 11 37, så kan vi aftale nærmere.
Vin ad libitum
Fra man sætter sig til bordet og 7 timer frem incl.
Velkomst
Husets Hvidvin
Husets Rødvin
Fadøl
Vand
Pris: 395 kr. pr. couvert
---
Vin ad libitum Luksus
Fra man sætter sig til bordet og 7 Timer frem incl.
Velkomst
Husets hvidvin
Husets Rødvin
1 glas Dessertvin
1 glas Cognac eller Likør
Fadøl
Vand
Pris: 455 kr. pr. couvert
---
Vin ad libitum eksklusiv
Fra man sætter sig til bordet og 7 timer frem incl.
Velkomst
Husets Hvidvin
Husets Rødvin
1 glas Dessertvin
1 glas Cognac eller Likør
Fadøl
Vand
Diverse almindelig spiritus
Pris: 595 kr. pr. couvert
---
Tillægspakker
Vinbondens blanketvine
Tillægspris: 60 kr. pr. couvert
Spørg venligst
Vinbondens ekstra gode vine
Tillægspris: 75 kr. pr. couvert
Spørg venligst