VELKOMMEN

Hold Jeres fest med Danmarks smukkeste udsigt

Vores beliggenhed ved Christiansmindeskoven giver en unik panoramaudsigt over Løgstør by og Limfjorden samt Han Herred fra restauranten og terrassen.

Her på pavillonen sætter vi en stor ære og faglig stolthed i, at leve op til jeres forventninger, at I betjenes af et venligt og opmærksomt personale, at I nyder den gode nostalgiske stemning og atmosfære, så I, i ro og mag kan nyde de mange indtryk fra Jeres fest og det kan blive en uforglemmelig samt mindeværdig oplevelse ud over det sædvanlige både for Jer og Jeres gæster.

I vores dynamiske køkken fortælles dagligt, gennem maden, en historie, om et køkken der hele tiden udfordrer sig selv, uden at miste forbindelsen til de mange traditioner der knytter sig til Pavillon ChristiansMinde.

Vi sætter en ære i at lave mad med respekt for årstidens friske råvarer og fjordens naturlige spisekammer. 

Vi bruger så vidt muligt altid lokale samt danske råvarer, for på denne måde at skabe gode autentiske madoplevelser.

Såfremt I ønsker at se vore smukke lokaler med et touch af nostalgi, flotte søjler og højt til loftet, ser jeg frem til at byde Jer velkommen her på Pavillon ChristiansMinde til en uforpligtende snak om Jeres fest, arrangement eller lign.

Med venlig hilsen

Jan Pedersen

Restauratør

Pavillon ChristiansMinde

Historie

Vi må have en Pavillon

Allerede i 1906 førtes de første forhandlinger om en Pavillon ved skoven, men det trak ud.

Den 17 oktober 1929 vedtog byrådet med 8 stemmer for og 2 imod at bygge en Pavillon. Den blev opført i løbet af vinteren med flere vanskeligheder på grund af vintervejret.

Læs mere

TV-Spot

Se vores TV-Spot her.

Læs mere

Om os

De kan som gæst trygt slappe af og nyde den nostalgiske atmosfære her på Pavillon ChristiansMinde

- med den smukke udsigt

 Bagved ligger Christiansminde skoven som er opkaldt efter kong Frederik den 8. s far kong Christian den 9.

Læs mere


Siden blev udskrevet fra: https://www.pavillonchristiansminde.dk/velkommen/ Udskrevet kl. 11:16 - lørdag d. 24. februar 2024