OM OS

De kan som gæst trygt slappe af og nyde den nostalgiske atmosfære her på Pavillon ChristiansMinde

- med den smukke udsigt 

Bagved ligger Christiansminde skoven som er opkaldt efter kong Frederik den 8. s far kong Christian den 9. Derfor var det ganske naturligt at Pavillonen også blev opkaldt efter kong Christian den 9.

Skoven blev indviet i 1908.

Den 17. oktober 1929 vedtog Løgstør byråd at bygge en Pavillon. Den 1. juni 1930 åbnede denne skønne Pavillon, og har været drevet af forskellige restauratører igennem de sidste 85 år.

Siden 1. april 1990 har Pavillon Christiansminde været fondsejet. Det er Løgstør Kommunes Almennyttige Erhvervs- og Kulturfond som ejer Pavillon ChristiansMinde.

Klik på punktet historie og se gamle billeder samt læs om Pavillonens spændende historie igennem tiden. 

Hold deres fest med Danmarks smukkeste udsigt.

Vores beliggenhed ved Christiansmindeskoven giver en unik panoramaudsigt over Løgstør by og Limfjorden samt Han Herred fra restauranten og terrassen.

Her på pavillonen sætter vi en stor ære og faglig stolthed i, at leve op til jeres forventninger, at I betjenes af et venligt og opmærksomt personale, at I nyder den gode nostalgiske stemning og atmosfære, så I, i ro og mag kan nyde de mange indtryk fra Jeres fest og det kan blive en uforglemmelig samt mindeværdig oplevelse ud over det sædvanlige både for Jer og Jeres gæster.

I vores dynamiske køkken fortælles dagligt, gennem maden, en historie, om et køkken der hele tiden udfordrer sig selv, uden at miste forbindelsen til de mange traditioner der knytter sig til Pavillon ChristiansMinde. Vi sætter en ære i at lave mad med respekt for årstidens friske råvarer og fjordens naturlige spisekammer. Vi bruger så vidt muligt altid lokale samt danske råvarer, for på denne måde at skabe gode autentiske madoplevelser.

Såfremt I ønsker at se vore smukke lokaler med et touch af nostalgi, flotte søjler og højt til loftet, ser jeg frem til at byde Jer velkommen her på Pavillon ChristiansMinde til en uforpligtende snak om Jeres fest, arrangement eller lign. 

Med venlig hilsen  

Pavillon ChristiansMinde

Jan Pedersen, Restauratør