Koldrøget laksefilet m/ lun spinat creme og toast melberg
Rejesalat m/ sprød iceberg og tomat concasse samt thousand island dressing
Butterdejsskal med høns i asparges
Fløde legeret aspargessuppe
Klar gammeldags hønse-/oksekødssuppe m/ kød og melboller
Hovedretter
Braiseret kalvesteg m/ bønner, gulerødder, waldorfsalat, surt og sødt, hertil hvide kartofler og skysauce
Gammeldags flæskesteg m/ sprød svær serveret med rødkål, asier og franske kartofler,
hertil hvide kartofler og skysauce
Honningglaseret herregårdsskinke m/ dampede broccoli, timian sauterede gulerødder, ovnbagt tomat
gratineret med mozzarella og grøn pesto, hertil pebberkartofler og
flødesauce
Kyllingebryst omviklet med serano skinke m/ sauterede rødløg og braiserede fennikel, hertil ristede kartofler
med pesto og græskarkerne
Desserter
Hjemmebagt brownies m/ friske frugter og bailye is
Rådhuspandekager m/ abrikospure og ristede mandelflager
Tove's æbletærte m/ vanillie crème fraiche
Hjemmelavet flødeis m/ nøddekrokant og nougattern, serveret med friske frugter
Dansk brie m/ druer og hjemmebagte rugkiks
Letfrosset marzipan ruller m/ abrikospure
Pris: 380,-
incl.:
3 retters menu
Forretter
Ingefærrøget laksefilet m/ små salater hertil sprød toast med tomat salsa
Tynde skiver af serano skinke m/ tomat-løgkompot og brøndkarse
Italiensk brasaula m/ marineret brombær i vanillie hertil pære i honning
Porcheret hellefisk i basikumcreme og blåmuslinger
Farseret rødtungefilet m/ rukula og karsecreme hertil råsyltede rodfrugter
Letsaltet svinemørbrad m/ små salater hertil krydret tomatpesto og ristede solsikkekerner
Blåmuslinger dampet i mørkt øl nibeøl m/ langtidshævet brød med hvedekerner
Grønne asparges omviklet med røget skinke hertil sauce hollandaise tilsmagt med citron
Strimler af kyllingefilet m/ salater og sprødstegt bacon samt mild karrydressing
Ovnbagt laksefilet m/ tzatziki og salat
Lun sesamstegt skærising i safranfløde m/ marineret dild
Svampesuppe tilsmagt med sherry
Kartoffelsuppe m/ kartoffeltern og sprød bacon
Italiensk minestronesuppe
Ungarnsk gullashsuppe
Fransk løgsuppe m/ gratineret ostebrød
Mild indisk karrysuppe m/ urter og kyllingebryst
Hovedretter
Rosastegt kalvecoulotte m/ spinat timbale, dampede grønne asparges, rabarber i vanillie
samt rødløg i balsamico, hertil små krydderkartofler og skysauce
Helstegt kalkunbryst fyldt med soltørret tomat og bacon m/ spinattimbale og ratatouille, hertil råstegte kartofler og
kryddersauce
Fyldt unghanebryst med basilikum souffle m/ rødløg i sur/sød lage, dampede grønne asparges, bondesalat med
vindressing, hertil pebberkartofler og cremesauce
Dansk svinemørbrad omviklet med bacon m/ saltbagte rødløg, persillestegt pastinak, smørdampet broccoli, hertil
kartoffeltærte og skysauce
Dansk kalvefilet m/ selleritimbale, dampede sukkerærter, ratatouille, hertil kartoffeltårn
og honning-svampesky
Baconstegt laksefilet m/ tigerrejer, årstidens grønsager, hertil limekartofler og dildcreme
Rosastegt oksefilet m/ dampede grønne asparges, fyldte tomater med krydderurter, hertil trekant af kartoffeltærte og mild rødvinssauce
Desserter
Rødvinsporcherede pærer m/ karamelliseret flan og vanillieiscreme
Pernodflamberede figner i lun brombærsauce m/ vanillieparfait
Sprød karamelkurv m/ hjemmelavet chokoladeis og friske frugter
Blommer med kanel og honning m/ rørt vanilliecreme
Kraftig chokoladekage m/ syrlig pure og friske frugter
Nougat mousse m/ hjemmebagte grissini med nødder
Mandelkage m/ safrancreme
Panna cotta m/ rå marinerede bær
Pris: 430,-
incl.:
3 retters menu
Forretter
Store tigerrejer m/ strimler af rodfrugter og lime i sød chili
Terrin af vesterhavslaks m/ dild marinerede krebsehaler, sprøde salater og pisket creme
fraiche med krydderurter
Grilleret rødfiskefilet m/ limecreme og langtidsbagte blommetomater
Roulade af hellefisk m/ dansk stenbidderrogn og syrlig creme fraiche på citrus salat
Unghanebryst roulade m/ kryddersouffle hertil honning marineret salater og rødløg i
sur/sød lage
Fisketallerken bestående af 3 variationer af fisk m/ sprøde salater, koriandercreme og karamelliseret citron
Grilstegte kammuslinger i limecreme hertil friterede porer
Hummersuppe m/ hummerstykker tilsmagt med cognag og urter
Cremet jordskokkesuppe
Hovedretter
Helstegt oksemørbrad m/ langtidsbagte tomater, svampe tilsmagt med cognac, spinatflan,
hertil pom royal og kraftig sauce demiglace
Krondyrryg m/ vanillie brombær, pærer i honning, portobello svampe, baconstegte
bønner, hertil hvide kartofler og vildtflødesky
Berberie Andebryst m/ ristede druer og valnøddekerner, butterdejsindbagt svampepate,
sukkerbrunede perleløg, hertil hvide kartofler og appelsinsky
Desserter
Lakrids cremebrulle m/ vanillieis og chokoladenet
Trøffelkage og chokoladekage m/ fragalite bund og ananas i vanillieis
Pavillon ChristiansMinde desserttallerken m/ udvalg af lækkerier, parfait og frugter
Chokolademousse m/ pistacie/appelsin krokant
Tallerken med udvalg af lokale oste fra ostemanden i vindblæs
Fragalite roulade m/ nougat-orangecreme og vanillieis toppet med karamel
Pris: 480,-
incl.:
3 retters menu
Siden blev udskrevet fra: https://www.pavillonchristiansminde.dk/selskaber/menuer/