SELSKABSMENUER
-
Forretter
Koldrøget laksefilet
m/ lun spinat creme og toast melbergRejesalat
m/ sprød iceberg og tomat concasse samt thousand island dressingButterdejsskal
med høns i aspargesFløde legeret aspargessuppe Klar gammeldags hønse-/oksekødssuppe
m/ kød og melboller
Hovedretter
Braiseret kalvesteg
m/ bønner, gulerødder, waldorfsalat, surt og sødt, hertil hvide kartofler og skysauceGammeldags flæskesteg
m/ sprød svær serveret med rødkål, asier og franske kartofler,
hertil hvide kartofler og skysauceHonningglaseret herregårdsskinke
m/ dampede broccoli, timian sauterede gulerødder, ovnbagt tomat
gratineret med mozzarella og grøn pesto, hertil pebberkartofler og
flødesauceKyllingebryst omviklet med serano skinke
m/ sauterede rødløg og braiserede fennikel, hertil ristede kartofler
med pesto og græskarkerne
Desserter
Hjemmebagt brownies
m/ friske frugter og bailye isRådhuspandekager
m/ abrikospure og ristede mandelflagerTove's æbletærte
m/ vanillie crème fraicheHjemmelavet flødeis
m/ nøddekrokant og nougattern, serveret med friske frugterDansk brie
m/ druer og hjemmebagte rugkiksLetfrosset marzipan ruller
m/ abrikospure
Pris: 380,-incl.:3 retters menu
-
Forretter
Ingefærrøget laksefilet
m/ små salater hertil sprød toast med tomat salsaTynde skiver af serano skinke
m/ tomat-løgkompot og brøndkarseItaliensk brasaula
m/ marineret brombær i vanillie hertil pære i honningPorcheret hellefisk i basikumcreme og blåmuslinger Farseret rødtungefilet
m/ rukula og karsecreme hertil råsyltede rodfrugterLetsaltet svinemørbrad
m/ små salater hertil krydret tomatpesto og ristede solsikkekernerBlåmuslinger dampet i mørkt øl nibeøl
m/ langtidshævet brød med hvedekernerGrønne asparges omviklet med røget skinke
hertil sauce hollandaise tilsmagt med citronStrimler af kyllingefilet
m/ salater og sprødstegt bacon samt mild karrydressingOvnbagt laksefilet
m/ tzatziki og salatLun sesamstegt skærising i safranfløde
m/ marineret dildSvampesuppe
tilsmagt med sherryKartoffelsuppe
m/ kartoffeltern og sprød baconItaliensk minestronesuppe Ungarnsk gullashsuppe Fransk løgsuppe
m/ gratineret ostebrødMild indisk karrysuppe
m/ urter og kyllingebryst
Hovedretter
Rosastegt kalvecoulotte
m/ spinat timbale, dampede grønne asparges, rabarber i vanillie
samt rødløg i balsamico, hertil små krydderkartofler og skysauceHelstegt kalkunbryst fyldt med soltørret tomat og bacon
m/ spinattimbale og ratatouille, hertil råstegte kartofler og
kryddersauceFyldt unghanebryst med basilikum souffle
m/ rødløg i sur/sød lage, dampede grønne asparges, bondesalat med
vindressing, hertil pebberkartofler og cremesauceDansk svinemørbrad omviklet med bacon
m/ saltbagte rødløg, persillestegt pastinak, smørdampet broccoli, hertil
kartoffeltærte og skysauceDansk kalvefilet
m/ selleritimbale, dampede sukkerærter, ratatouille, hertil kartoffeltårn
og honning-svampeskyBaconstegt laksefilet
m/ tigerrejer, årstidens grønsager, hertil limekartofler og dildcremeRosastegt oksefilet
m/ dampede grønne asparges, fyldte tomater med krydderurter, hertil trekant af kartoffeltærte og mild rødvinssauce
Desserter
Rødvinsporcherede pærer
m/ karamelliseret flan og vanillieiscremePernodflamberede figner i lun brombærsauce
m/ vanillieparfaitSprød karamelkurv
m/ hjemmelavet chokoladeis og friske frugterBlommer med kanel og honning
m/ rørt vanilliecremeKraftig chokoladekage
m/ syrlig pure og friske frugterNougat mousse
m/ hjemmebagte grissini med nødderMandelkage
m/ safrancremePanna cotta
m/ rå marinerede bær
Pris: 430,-incl.:3 retters menu
-
Forretter
Store tigerrejer
m/ strimler af rodfrugter og lime i sød chiliTerrin af vesterhavslaks
m/ dild marinerede krebsehaler, sprøde salater og pisket creme
fraiche med krydderurterGrilleret rødfiskefilet
m/ limecreme og langtidsbagte blommetomaterRoulade af hellefisk
m/ dansk stenbidderrogn og syrlig creme fraiche på citrus salatUnghanebryst roulade
m/ kryddersouffle hertil honning marineret salater og rødløg i
sur/sød lageFisketallerken bestående af 3 variationer af fisk
m/ sprøde salater, koriandercreme og karamelliseret citronGrilstegte kammuslinger i limecreme
hertil friterede porerHummersuppe
m/ hummerstykker tilsmagt med cognag og urterCremet jordskokkesuppe
Hovedretter
Helstegt oksemørbrad
m/ langtidsbagte tomater, svampe tilsmagt med cognac, spinatflan,
hertil pom royal og kraftig sauce demiglaceKrondyrryg
m/ vanillie brombær, pærer i honning, portobello svampe, baconstegte
bønner, hertil hvide kartofler og vildtflødeskyBerberie Andebryst
m/ ristede druer og valnøddekerner, butterdejsindbagt svampepate,
sukkerbrunede perleløg, hertil hvide kartofler og appelsinsky
Desserter
Lakrids cremebrulle
m/ vanillieis og chokoladenetTrøffelkage og chokoladekage
m/ fragalite bund og ananas i vanillieisPavillon ChristiansMinde desserttallerken
m/ udvalg af lækkerier, parfait og frugterChokolademousse
m/ pistacie/appelsin krokantTallerken med udvalg af lokale oste fra ostemanden i vindblæs Fragalite roulade
m/ nougat-orangecreme og vanillieis toppet med karamel
Pris: 480,-incl.:3 retters menu