SELSKABSMENUER

 

  • Forretter

    Koldrøget laksefilet
    m/ lun spinat creme og toast melberg
    Rejesalat
    m/ sprød iceberg og tomat concasse samt thousand island dressing
    Butterdejsskal
    med høns i asparges
    Fløde legeret aspargessuppe
    Klar gammeldags hønse-/oksekødssuppe
    m/ kød og melboller

    Hovedretter

    Braiseret kalvesteg
    m/ bønner, gulerødder, waldorfsalat, surt og sødt, hertil hvide kartofler og skysauce
    Gammeldags flæskesteg
    m/ sprød svær serveret med rødkål, asier og franske kartofler,
    hertil hvide kartofler og skysauce
    Honningglaseret herregårdsskinke
    m/ dampede broccoli, timian sauterede gulerødder, ovnbagt tomat
    gratineret med mozzarella og grøn pesto, hertil pebberkartofler og
    flødesauce
    Kyllingebryst omviklet med serano skinke
    m/ sauterede rødløg og braiserede fennikel, hertil ristede kartofler
    med pesto og græskarkerne

    Desserter

    Hjemmebagt brownies
    m/ friske frugter og bailye is
    Rådhuspandekager
    m/ abrikospure og ristede mandelflager
    Tove's æbletærte
    m/ vanillie crème fraiche
    Hjemmelavet flødeis
    m/ nøddekrokant og nougattern, serveret med friske frugter
    Dansk brie
    m/ druer og hjemmebagte rugkiks
    Letfrosset marzipan ruller
    m/ abrikospure


    Pris: 380,-
    incl.:
    3 retters menu
  • Forretter

    Ingefærrøget laksefilet
    m/ små salater hertil sprød toast med tomat salsa
    Tynde skiver af serano skinke
    m/ tomat-løgkompot og brøndkarse
    Italiensk brasaula
    m/ marineret brombær i vanillie hertil pære i honning
    Porcheret hellefisk i basikumcreme og blåmuslinger
    Farseret rødtungefilet
    m/ rukula og karsecreme hertil råsyltede rodfrugter
    Letsaltet svinemørbrad
    m/ små salater hertil krydret tomatpesto og ristede solsikkekerner
    Blåmuslinger dampet i mørkt øl nibeøl
    m/ langtidshævet brød med hvedekerner
    Grønne asparges omviklet med røget skinke
    hertil sauce hollandaise tilsmagt med citron
    Strimler af kyllingefilet
    m/ salater og sprødstegt bacon samt mild karrydressing
    Ovnbagt laksefilet
    m/ tzatziki og salat
    Lun sesamstegt skærising i safranfløde
    m/ marineret dild
    Svampesuppe
    tilsmagt med sherry
    Kartoffelsuppe
    m/ kartoffeltern og sprød bacon
    Italiensk minestronesuppe
    Ungarnsk gullashsuppe
    Fransk løgsuppe
    m/ gratineret ostebrød
    Mild indisk karrysuppe
    m/ urter og kyllingebryst

    Hovedretter

    Rosastegt kalvecoulotte
    m/ spinat timbale, dampede grønne asparges, rabarber i vanillie
    samt rødløg i balsamico, hertil små krydderkartofler og skysauce
    Helstegt kalkunbryst fyldt med soltørret tomat og bacon
    m/ spinattimbale og ratatouille, hertil råstegte kartofler og
    kryddersauce
    Fyldt unghanebryst med basilikum souffle
    m/ rødløg i sur/sød lage, dampede grønne asparges, bondesalat med
    vindressing, hertil pebberkartofler og cremesauce
    Dansk svinemørbrad omviklet med bacon
    m/ saltbagte rødløg, persillestegt pastinak, smørdampet broccoli, hertil
    kartoffeltærte og skysauce
    Dansk kalvefilet
    m/ selleritimbale, dampede sukkerærter, ratatouille, hertil kartoffeltårn
    og honning-svampesky
    Baconstegt laksefilet
    m/ tigerrejer, årstidens grønsager, hertil limekartofler og dildcreme
    Rosastegt oksefilet
    m/ dampede grønne asparges, fyldte tomater med krydderurter, hertil trekant af kartoffeltærte og mild rødvinssauce

    Desserter

    Rødvinsporcherede pærer
    m/ karamelliseret flan og vanillieiscreme
    Pernodflamberede figner i lun brombærsauce
    m/ vanillieparfait
    Sprød karamelkurv
    m/ hjemmelavet chokoladeis og friske frugter
    Blommer med kanel og honning
    m/ rørt vanilliecreme
    Kraftig chokoladekage
    m/ syrlig pure og friske frugter
    Nougat mousse
    m/ hjemmebagte grissini med nødder
    Mandelkage
    m/ safrancreme
    Panna cotta
    m/ rå marinerede bær


    Pris: 430,-
    incl.:
    3 retters menu

  • Forretter

    Store tigerrejer
    m/ strimler af rodfrugter og lime i sød chili
    Terrin af vesterhavslaks
    m/ dild marinerede krebsehaler, sprøde salater og pisket creme
    fraiche med krydderurter
    Grilleret rødfiskefilet
    m/ limecreme og langtidsbagte blommetomater
    Roulade af hellefisk
    m/ dansk stenbidderrogn og syrlig creme fraiche på citrus salat
    Unghanebryst roulade
    m/ kryddersouffle hertil honning marineret salater og rødløg i
    sur/sød lage
    Fisketallerken bestående af 3 variationer af fisk
    m/ sprøde salater, koriandercreme og karamelliseret citron
    Grilstegte kammuslinger i limecreme
    hertil friterede porer
    Hummersuppe
    m/ hummerstykker tilsmagt med cognag og urter
    Cremet jordskokkesuppe

    Hovedretter

    Helstegt oksemørbrad
    m/ langtidsbagte tomater, svampe tilsmagt med cognac, spinatflan,
    hertil pom royal og kraftig sauce demiglace
    Krondyrryg
    m/ vanillie brombær, pærer i honning, portobello svampe, baconstegte
    bønner, hertil hvide kartofler og vildtflødesky
    Berberie Andebryst
    m/ ristede druer og valnøddekerner, butterdejsindbagt svampepate,
    sukkerbrunede perleløg, hertil hvide kartofler og appelsinsky

    Desserter

    Lakrids cremebrulle
    m/ vanillieis og chokoladenet
    Trøffelkage og chokoladekage
    m/ fragalite bund og ananas i vanillieis
    Pavillon ChristiansMinde desserttallerken
    m/ udvalg af lækkerier, parfait og frugter
    Chokolademousse
    m/ pistacie/appelsin krokant
    Tallerken med udvalg af lokale oste fra ostemanden i vindblæs
    Fragalite roulade
    m/ nougat-orangecreme og vanillieis toppet med karamel


    Pris: 480,-
    incl.:
    3 retters menu